Плюшева пряжа Пуфі від турецького виробника Алізе (Puffy Alize) стала неймовірно популярною близько рік тому. Від тоді її популярність тільки росте. А все тому, що це дійсно неймовірно приємна пряжа, яку просто не хочеться випускати з рук. При цьому в’язати пряжею пуфі може будь-який бажаючий. Навіть якщо ви ніколи не тримали спиці в руках, у вас все одно вийде зв’язати виріб. А все тому, що у цієї пряжі вже є готові петлі. І для в’язання вам потрібно буде тільки протягувати ці петлі одна в іншу. Спиці не потрібні зовсім! В’яжуть пряжею пуфі руками. Знайти пряжу пуфі можна в нашому інтернет-магазині.

Навіть якщо ви ніколи не тримали спиці в руках, у вас все одно вийде зв’язати виріб.

Пряжа пуфі невибаглива і з нею досить просто. Її безперечні переваги це те, що вона не линяє, швидко сохне і не деформується після прання. Ось основні правила для вас:

  • – прати ручним або машинним делікатним пранням при температурі 30 градусів;
  • – не використовувати відбілювач; – віджимати при низьких оборотах (400-600);
  • – сушити на горизонтальній поверхні;
  • – не гладити;
  • – при необхідності, розчесати ворс м’якою щіткою.

З пряжі пуфі можна зв’язати руками неймовірно багато різних речей. Найбільшу популярність отримали дитячі пледи. Пряжа настільки м’яка, що хочеться обгорнути нею малюків. Дитячі пледи дуже приємні на дотик. Виготовлення таких плюшевих пледів займе декілька днів. В’яжуть з неї також снуди, шапки, шарфи, різний декор для інтер’єру та все, на що вистачить вашої фантазії. Популярні бренди Mii Podarunok та Valentine займаються створенням таких речей.